Om oss

Du kanske mår psykiskt dåligt? Du kanske behöver hjälp för att må bättre? Du kanske funderar på hur man kan börja må bättre? Du kanske undrar hur man vet att man inte mår så bra? Du kanske undrar vad som händer i kroppen då man mår psykiskt dåligt? Du kanske behöver ett samtal? Du kanske behöver ett samtalsstöd? Du kanske behöver tips hur du hanterar en jobbig relation? Du kanske känner dig deprimerad? Du kanske helt enkelt mår skit!

Om du ställer dig någon av ovanstående frågor så har du kommit rätt! Samtal till hälsa finns till för dig! Det kan vara svårt att veta hur man mår, vad som är orsaken till att man mår dåligt och det kan vara mycket skamfyllt att erkänna för sig själv och andra att man inte mår så bra. Kom då ihåg att det alltid finns en orsak till varför du agerar, känner och tänker på ett visst sätt. Kom ihåg att du alltid har gjort så gott du kunnat utifrån de förutsättningar du haft. Kom också ihåg att du är värd att få må bättre! Du är värd att få må bra!

Du är varmt välkommen till Samtal till Hälsa som är en privat samtalsmottagning. Vi erbjuder individualterapi, parterapi samt medling. Vi erbjuder även samarbeten med företag och organisationer. Samtal till Hälsa erbjuder både fysiska terapisamtal på våra samtalsmottagningar samt videosamtal på en digital plattform. Vi har korta väntetider och hos oss möts du av varma, engagerade och kunniga terapeuter!

Viktig information

Avbokningsregler

Om du inte kan komma på din besökstid är det viktigt att du avbokar den i god tid.
Vid avbokning senare än 24 timmar före bokad tid debiteras full taxa.

Tystnadsplikt

De som bedriver psykoterapi har tystnadsplikt enligt lag vilket innebär att det du
berättar för din terapeut stannar mellan er.

Lagstiftning

Psykoterapi bedrivs i enlighet med Hälso- och sjukvårdslagen (2017:30),
Patientsäkerhetslagen (2010:659), Patientdatalagen (2008:355)
samt Offentlighets- och sekretesslagen (2009;400).

Vill du samtala?
Kontakta oss

Vill du bli en del av vårt team?

Hör av dig till info@samtaltillhalsa.se eller 010-1463090.