Ester Hellström

Samtalsterapeut och grundare av Samtal till hälsa

Piteå
På mottagning
Digitalt

Utbildning

  • Socionom, Umeå Universitet
  • Grundläggande psykoterapiutbildning, inriktning KBT samt AFT, SAPU
  • Motivational interviewing – MI
  • Yrkesmässig handledning, Umeå Universitet

Presentation

Mitt namn är Ester. Jag erbjuder evidensbaserad behandling med inriktning KBT samt AFT. Jag är mån om att skapa en trygg relation med dig och jag anpassar behandlingen efter dina behov och förutsättningar. Jag är flexibel, ödmjuk och inlyssnande. Jag arbetar för ett förtroendefullt möte i terapirummet. Om än du skulle bära på skam över hur du mår eller hur ditt liv blivit så kommer jag inte döma dig. Du är välkommen till mig med dina bekymmer oavsett slag, små eller stora. Tillsammans kan vi hjälpas åt att hitta en väg framåt för dig!

Erfarenhet

Jag har 20-årig erfarenhet som socionom där möten och samtal med människor varit mitt fokusområde. Har främst arbetat inom socialtjänst, skola samt även inom specialistpsykiatri. Har arbetat med både barn, vuxna och ungdomar. För att kvalitetssäkra mina behandlingar tar jag regelbundet emot handledning av leg psykoterpeut Jeffrey Norén (leg.psykoterapeut/lärare och handledare i psykoterapi, verksam vid Cureum AB, SAPU och Linköpings universitet)

Kontakta mig


Hitta till mitt kontor

Min samtalsmottagning hittar du på Furunäsvägen 100 i Piteå. Gå in vid samma ingång som Step In. Du går en trappa upp och tar direkt vänster.
Du går in i korridoren där det står “Furuvalvet kontorshotell” och tar direkt till vänster. Gå förbi första väntrummet. Följ korridoren i ungefär 30 meter tills du kommer till ett litet väntrum på vänster sida. Där hämtar jag dig!

Det finns gratis parkeringsmöjlighet i anslutning till lokalen.

Karta

Priser för privatpersoner

Individualterapi

Samtalsterapi för vuxna – 1000 kr / 50 minuter

Parterapi

Samtalsterapi för par – 1550kr / 80 minuter

Betalningsalternativ

Priset för privatpersoner är rabatterat. Du betalar med swish eller faktura


Vill du ha prisuppgifter för ditt företag?